Image 1 of 3

Divertisment

Burgeri delicioși, la Orotoro, inaugurat în food court la Iulius Mall Cluj (P)

  

Ce-ai spune de un burger suculent și apetisant? Recent, în food court Iulius Mall Cluj s-a inaugurat o nouă locație. Orotoro, lanțul de restaurante specializat în burgeri, își întâmpină clienții cu preparate delicioase, ideale pentru pauza de masă sau astâmpărat pofta.

Orotoro este un brand deja cunoscut pentru savoarea burgerilor din meniu, pregătiți după rețete proprii, ce răspund oricăror preferințe culinare. Pe lângă ingredientele și mirodeniile perfect îmbinate pentru un gust memorabil, aroma burgerilor Orotoro este dată de gătirea lor pe un grătar special cu cărbuni, Josper. Și ai de unde alege, pentru că în meniul noii locații găsești aproximativ 15 variante de burgeri gourmet. Toate asezonate cu sosul Orotoro, ingredientul secret care oferă un plus de savoare.

Special pentru inaugurarea locației Orotoro din Iulius Mall Cluj a fost lansat și Burgerul cu varză à la Cluj, o provocare pentru pofticioși, care îmbină specialitatea street food cu mâncarea autentic românească. Combinația este surprinzătoare și îți lasă gura apă.

Pe lângă burgerii din carne de vită de cea mai bună calitate, Orotoro le propune clienților săi și o varietate de alte preparate, la fel de gustoase. Quesadilla, wrap-uri, sandwich-uri, steak-uri, frigărui, alături de cartofi prăjiți, batoane de Mozzarella sau inele de ceapă sunt propunerile care cuceresc gurmanzii.

Lanțul de restaurante Orotoro cuprinde 11 locații în București, Timișoara, Brașov, Constanța și Cluj–Napoca. Locația din Iulius Mall Cluj este prima din regiune și a doua inaugurată în rețeaua națională de centre comerciale Iulius Mall, după cea din Timișoara.

8-8-2018, 16:54
58 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Divertisment

57 vizualizări
30-1-2013, 22:14
EI SUNT PRINȚIȘORII Clujului: Dețin milioane de euro și RUP cluburile. Mâine vor controla ORAȘUL - FOTO» Vezi tot
51 vizualizări
29-3-2017, 17:07
Și-a urmărit soţia cu o dronă. Ce făcea femeia lui, într-o parcare, l-a şocat - VIDEO» Vezi tot
43 vizualizări
30-3-2017, 17:24
A aflat că soţul o înșeală și i-a scris amantei pe Facebook» Vezi tot
37 vizualizări
29-3-2017, 17:05
Mihaela Rădulescu a vorbit despre operaţiile estetice: ”La 47 de ani...”» Vezi tot
30 vizualizări
26-11-2014, 11:42
A șocat lumea în Iulius Mall Cluj! Un tânăr a fugit gol prin mall, cu scutec pe el - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?