Bucureștean IRITAT că la Electric Castle a apărut ”un stol imens de tarani de oras”. Nu mai PARTICIP

 

Un tânăr din București a semnalat faptul că ediția din acest an a Electric Castle a fost una care a atras foarte mulți cocalari. 

 

Nu am de gand sa ma plang de organizare si de noroi, este clar ca organizatorii n-au avut ce face, ba chiar s-au miscat foarte bine cand au putut…stiu ca e greu sa organizezi un eveniment atat de amplu, tocmai de asta, jos palaria! 

 

Cu parere de rau, aceasta a fost ultima editie a festivalului la care eu voi lua parte, la fel ca multi prieteni de-ai mei de altfel, sunt sigur. Dupa experienta de anul trecut, care mi-a lasat un vibe: “Maaa!!! Abia astept la anu iar!”, anul asta, eu personal am fost dezgustat, de nenumarate ori…si iar!….SI IAR! 

 

Anul trecut, muzica super tare! oameni superi tari! Anul asta…muzica super tare! oameni…in trening si pantofi…Eu inteleg dorinta organizatorilor de a creste amploarea evenimentului, dar reclama festivalului pe “Postul CELA de radio” o atras un stol imens de tarani de oras, care n-ar fi avut ce cauta acolo…scandal, atitudini de BO$$, sa nu mai spun, la concertul Flight Facilities, am vazut miscari de dans similare cu cele de la caminul cultural din sat…pe manele! Adunatura de ‘oameni buni’ de anul trecut, s-a transformat in…ce-ati putut vedea anul asta…Sincer imi pare rau ca festivalul o ajuns de abia la a treia editie, si s-o transformat intr-o adunatura de tarani! 

 

Urez organizatorilor bafta la evenimentul de anul viitor, si le multumesc pentru cel de anul trecut. Numa bine!”, a scris pe Facebook Vlad Pescaru.

 

Nu e nici pe departe vina organizatorilor asta. In plus, eu chiar n-am vazut asa multi "tarani". Festivalului i se face reclama pt ca este un eveniment de amploare, care merita sa fie popularizat. Nu i se face reclama ca sa atraga "oameni in trening si pantofi", i-a replicat cineva.”Eu m-am distrat f bine si mai merg. Dar e drept ca am observat si eu in special duminica cocalarismele care in alți ani nu au fost”, a mai scris un utilizator.

Comentarii Facebook