BikeFest, în weekend la Cluj. Motocicliștii fac paradă prin oraș


Întrunirea anuală a motocicliștilor de la Cluj are loc în ultimul sfârșit de săptpmână al acestei luni (27, 28, 29 mai), Bike Fest ajungând astfel la cea de-a 19-a ediție.

De asemenea, la această ediție participanții, motocicliști sau nu, au șansa de a câștiga o motocicletă Yamaha Tenere, alături de alte premii puse în joc la tombolă.

Astfel, vineri, 27 mai are loc sosirea motocicliștilor la campingul Eldorado, din Gilău (unde va avea loc festivalul), aranjarea corturilor, iar mai pe seară se pornesc 6 concerte rock, cu ZERO TOLERANCE, ALTAR, HOLLY MOTORS, BRONX, CRAZY PLUMBERS, GEKO.

Sâmbătă, orașul va fi parcurs de o impresionantă paradă moto, care va porni din campingul Eldorado, la amiază, și va parcurge traseul Gilău – capăt Mănăștur - urcare pe varianta Zorilor - Observatorului - coborâre pe Calea Turzii – stânga pe lângă Catedrala Ortodoxă pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 - Calea Florești – Florești - Camping ELDORADO Gilău.

La întoarcerea de pe traseu, încep concursurile clasice de îndemânare, gustate pe deplin de spectatori. Ca de obicei, concursul de motociclete custom atrage privirile admirative ale participanților, care au șansa să studieze îndeaproape adevărate bijuterii pe două roți.

Sâmbătă seară va avea loc extragerea pentru premiile tombolei, împreună cu momentul decisiv, când se află norocosul (sau norocoasa) care va pleca acasă cu o motocicletă.

De asemenea, tot sâmbătă vor avea loc concerte UDDU, CASH, GUERILLAS, SHE WOLF, KONTHRAST, RED FLAME. Pe la miezul nopții, atmosfera va fi

Duminică se împărtășesc impresii, iar apoi motocicliștii se pun pe drum, cu asfalt uscat în toate direcțiile.

Comentarii Facebook