Bijuterii ale celui mai cunoscut designer israelian MICHAL NEGRIN, în premieră la Cluj, în IULIUS MALL. Reduceri de 15% la deschiderea magazinului

 

Cel mai frumos si exclusivist cadou de Craciun il veti putea cumpara incepand din 19 decembrie din Iulius Mall Cluj. Incepand de sambata, 19 decembrie 2015, ORA 19:00 amatorii de bijuterii, articole vestimentare, accesorii si decoratiuni lucrate manual in stil vintage vor avea un nou magazin preferat.

 

Michal Negrin, brand specializat pe bijuterii, haine si accesorii lucrate manual se deschide in premiera pentru Romania, la Cluj.  

 

Toti clientii care vor alege sa isi faca aici cumparaturile cu ocazia marii deschideri vor beneficia in perioada 19-20 decembrie de o reducere de 15 % la toate articolele cumparate.  

 

 

Michal Negrin este cel mai cunoscut designer israelian din lume care a creat fantezie in moda, bijuterii si decoratiuni de casa .Designul ei romantic si fantezist a captat atentia celebritatilor si a femeilor din intreaga lume. Ea a creat un stil de viata unic timp de doua decenii inspirat de combinatia dintre vechi si nou precum si de culori exceptionale. A inceput designul de copil, condusa de pasiunea pentru expresia de sine.

 

 

 

 

 

In 1988, Michal si sotul ei, Meir Negrin, au lansat prima colectie la Tel Aviv intr-o piata in aer liber, unde au inceput mai multi designeri talentati. Cuplul a creat primul concept de magazine in districtul de moda de la Tel Aviv si au crescut la 70 de magazine in tari din intreaga lume Japonia, SUA, Israel, Mexico, China, Spania, Franta, Italia, Taiwan, Ungaria, Australia, Rusia, Austria, Croatia si multe altele.

 

Toate bijuteriile sunt create personal de Michal Negrin si lucrate manual la atelierul fabricii sale din Israel. Bijuteriile caracteristice mainii sunt seturi de cristale Swarovski, margele de sticla sau amestec de metale.

 

Bijuteriile sunt romantice, dramatice si se bazeaza pe dantela si modele de epoca. Modele sunt destinate pentru a evoca imagini fantastice cuvant plin de optimism si fericire.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook