Bijuteria Teilor s-a deschis la Iulius Mall Cluj (P)

 

Recent, în Iulius Mall Cluj s-a deschis un elegant magazin dedicat celor care iubesc bijuteriile rafinate. La parterul îndrăgitei destinații de shopping, brandul Teilor îi invită pe clienţi să descopere colecții spectaculoase.

 

Inelul de logodnă perfect și zeci de modele de verighete, atent selectate și pot fi văzute și cumpărate. Podoabele se disting atât prin design inovativ, cât și prin finisajul excepțional al pieselor.

 

Din colecţia de verighete Teilor fac parte bijuterii caracterizate de linii fluide şi detalii perfecte, ce îşi vor păstra strălucirea şi eleganţa în timp. Jocul de culori şi finisaje rezistente este îmbrăcat în strălucirea cristalelor sau a diamantelor, în funcţie de preferinţe. În așteptarea sărbătorilor de iarnă, toți cei care doresc să își surprindă persoanele dragi cu un cadou special sunt așteptați în magazinul Teilor cu bijuterii ce pot deveni daruri memorabile. 

 

Teilor este un brand de bijuterii cu o experiență de peste 15 ani în industria metalelor și a pietrelor prețioase. Pornind de la ideea că o bijuterie trebuie să fie autentică și durabilă, Teilor a pus accent, încă de la înființarea sa, pe calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferă. În prezent, există o rețea de magazine Teilor răspândite în întreaga țară, printre acestea fiind și cel deschis în Iulius Mall Cluj.

 

Magazinul Teilor din Iulius Mall Cluj confirmă filozofia brandului, reunind colecții aparținând unor nume cu tradiție în realizarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase: Hulchi Belluni, Antonellis, K di Kuore, Pesavento sau Talento. Vitrinele magazinului găzduiesc atât colecții de bijuterii cu un design spectaculos, o varietate largă de verighete și inele de logodnă, cât și piese dedicate fiecărui moment din zi. 

Comentarii Facebook