Ben Affleck, actorul iubit de mulți, dus de urgență la dezalcoolizare

 

Ben Affleck a fost surprins de fotografi în timp ce era dus la o clinică de dezalcoolizare, chiar de fosta lui soție, Jennifer Garner. 

 

Affleck a trecut printr-o perioadă agitată, cu multe petreceri, alături de iubita cu 24 de ani mai tânară. Fosta lui soție a intervenit, însă. și a reușit să îl convingă că trebuie să facă o schimbare, iar actorul a acceptat să se interneze la un centru din Malibu.

 

 

Ben Affleck a mai fost internat într-o clinică de specialitate în 2017, după ce a trecut prin perioade în care a consumat foarte mult alcool. ”Am terminat tratamentul pentru dependenta de alcool, o afectiune cu care m-am mai confruntat in trecut si voi continua sa ma confrunt. Vreau sa traiesc viata la maxim si sa fiu cel mai bun tata care pot fi. Vreau ca micutii mei sa stie ca nu este nici o rusine sa primesti ajutor atunci cand ai nevoie de el si sa fii o sursa de inspiratie pentru oricine are nevoie de sprijin, dar se teme sa faca primul pas”, scria, în 2017, actorul, conform FilmNow.ro.

 

Ben Affleck a mai trecut pe la dezintoxicare și în 2001. Și atunci i-a fost alături Jennifer Garner: ”Sunt norocos ca sunt iubit de familie si prieteni si ii multumesc lui Jen ca m-a sustinut si a avut grija de copiii nostri in perioada in care eu am cautat sa ma vindec”, a scris actorul.

 

 

Acum, actorul era ținta fotografilor, care îi monitorizau activitatea. El a fost filmat cu câteva zile zile înainte să se interneze în timp ce primea o sticlă de bautură peste gardul casei.

Comentarii Facebook