Balul Operei Cluj: Să nu mănânci acasă că au acolo

 

Balul Operei Cluj a devenit un eveniment care apare în presă din ce în ce mai puțin și numai cu exemple negative. 

 

Am făcut un experiment riscând să mă fac de râs şi mi-am propus să testez criteriile impuse de organizatori, dacă se respectă sau nu. Ei bine prin uşiţa laterală a Teatrului Municipal Cluj Napoca, de altfel gazda evenimentului, m-am gândit să văd dacă pot intra fără acreditare, deşi o deţineam. Imbrăcată deloc conform dress-codului, Adică, în blugi şi o bluza am trecut de doua persoane cunoscute şi un paznic, fară a fi întrebată ce caut sau dacă ştiu ca e un eveniment de mare anvergură şi că nu pot intra îmbrăcată aşa. Trecând peste acest ”experiment”, am ajuns să trag concluzia că au fost păcăliţi de către organizatori toţi acei puţini care au dat bani pe bilet. Înăuntru, am găsit persoane îmbracate sport, cu eşarfe de lână de la ”Chinezu”, şi tot de la acelaşi provider cizme de blana artificială, maro, asortate cu colanţi mov, fustă verde şi bluză neagră”, scrie gazetadecluj.ro.

 

Culmea este că ”personalul de la două cluburi prestigioase ce au servit băutura au avut cămăşile mai călcate decăt majoritatea consumatorilor de bautură”. S-a servit mâncare japoneză. ”Pot să va descriu cu lux şi amănunte holurile pline de oameni ce se înghesuiau pentru a umple farfuriile cu mâncare şi pentru a face pradă?! Aceasta, deoarece lacomi şi puţin ameţiti de la open bar, în loc să înfulece (majoritatea cu mâinile goale şi nu cu beţişoare ) scăpau pe mocheta roşie mai veche ca anii lor în buletin. Suşhi, orez, sosuri, mâncare pregătită în detaliu, cu un aspect autentic era călcată în picioare.

 

Oh, dragii mei din clasa socială înaltă, să nu omiteţi să le povestiţi prietenilor cum aţi strigat după ospătarii ce treceau cu platouri ”tinere! lasă platoul aici, nu îl duce mai departe” sau ”opreşte-te ospătar să îmi iau de la tine”, scrie sursa citată.

 

Spectacolul oferit pe scenă a fost unul special. Au cântat Marcel Pavel și 3 Sud Est.

Comentarii Facebook