Balul Operei Cluj s-a terminat! Vezi momentele importante ale ultimei zile

 

Balul Operei continua la Cluj-Napoca. In aceasta seara, 19 februarie, evenimentul a inceput cu un recital al cantaretei Adriana Irimies, insotita de un grup de patru teologi.

Adriana Irimies si-a incantat publicul clujean aflat in sala Teatrului National cu o priceasna, care a ajuns la sufletele acestora.

Artista s-a aratat incantata de reactia publicului si de aplauzele care i-au fost adresate, spunand ca: "De cand eram inca mica, mi-am dorit sa cant pe scena acestui teatru. Acum, cand vad reactia dumneavoastra si caldura cu care am fost primita si sunt tot mai motivata sa imi continui drumul artei".

Adriana Irimies, pe langa faptul ca isi dedica timpul muzicii, colectioneaza si obiecte traditionale din zona Ardealului.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Balul Operei 2012 desfasurat la Cluj-Napoca in 18 si 19 februarie s-a incheiat. Evenimentul a luat sfarsit pe suntele inedite ale celebrei viori Guarnieri, denumita si "Catedrala". Ziua de 19 februarie a fost dedicata unui recital de vioara, interpretat de Gabriel Croitoru, care a fost acompaniat la pian de Horia Mihail. 

 

"Pentru mine a fost o premiera sa ma aflu la Balul Operei, ceea ce ma bucura enorm. Programul a fost unul ales foarte bine ales pentru public, iar vioara la care am cantat este speciala din mai multe puncte de vedere. In primul rand este o vioara construita aproape acum 300 de ani, in al doilea rand, cel care a construit-o a fost unul dintre cei mai mari violonisti ai lumii, si in al treilea rand, inainte de a canta eu, ea a apartinut maestrului Enescu, ceea ce este foarte important pentru mine", a spus dupa incheierea recitalului, Croitoru.

 

Balul Operei din acest an a fost organizat in stil vienez, iar macarurile si bauturile speciale nu au lipsit. 

 

Articol de Anca Baciu 

 

Citeste si...

Cine sunt premiatii Balului Operei Cluj 2012!

Bianca Dragusanu, la Balul Operei de la Cluj, cu rochie de printesa si colier cu diamante VIDEO si FOTO

Prezentare de lenjerie intima la Balul Operei Cluj! Barbatii au apreciat momentul VIDEO

Comentarii Facebook