Au fost desemnate cele mai proaste filme despre Craciun, vezi aici top 10


Site-ul american fandango.com si publicatia Wenn au lansat un sondaj pentru cinefili pentru a desemna care a fost cel mai prost film de Craciun.

Sondajul a fost lansat la 1 decembrie si au participat peste 3.000 de persoane, iar in urma esantionului a fost ales Santa Claus Conguers The Martians ca fiind cel mai prost film de Craciun.

Top 10 al celor mai proaste filme de Craciun:

1. “Santa Claus Conquers The Martians

Martienii il rapesc pe Mos Craciun pentru ca pe planeta lor nu e nimeni care sa le dea celor mici cadouri. Filmul e si pe locul 82 dintre cele mai proaste 100 de filme votate de utilizatorii Imdb.com.

2. “Silent Night, Deadly Night

Parintii unui adolescent sunt ucisi, iar tanarul ajunge la un orfelinat unde e abuzat de Maica Stareta. in noaptea de Craciun, imbracat in costum de Mos Craciun, adolescentul porneste un masacru.

3. “Jingle All The Way

Arnold Schwarzenegger e protagonistul unui alt film prost de Craciun. El e un tata care se incapataneaza sa creada ca ii poate lua fiului sau cea mai ceruta jucarie a anului, chiar inainte de Craciun.

4. “Jack Frost

Un tata care nu reuseste sa-si tina promisiunile facute fiului sau moare subit intr-un accident. Peste un an, el revine sub forma unui om de zapada, dandu-i-se o ultima sansa sa isi repare relatia cu fiul sau. (Da, acesta chiar este un scenariu de film!)

5. “Santa With Muscles

Hulk Hogan a stricat si el Craciunul in 1996 cand a aparut in comedia despre un bogatas cu suflet rau, care devine amnesic si apoi se trezeste convins ca el e Mos Craciun. . “Santa With Muscles” a fost votat si de utilizatorii Imdb.com printre cele mai proaste 100 de filme, ocupand locul 64.

6. “Ernest Saves Christmas

Mos Craciun si-a pierdut succesorul in comedia regizata de John R. Cherry III in 1988. Ernest e un tanar neindemanatic care il ajuta pe Mos Craciun in timp ce acesta isi cauta urmasul. Daca Ernest nu se descurca, Craciunul se anuleaza.

7. “Home Alone 3

Macaulay Culkin n-a mai jucat in “Home Alone 3”, ci a fot inlocuit de Alex D. Linz, ceea ce a dus franciza printre cele mai proaste filme. in rolul principal, Linz e un baietel de noua ani din Chicago, care are o masina de jucarie foarte dorita de un grup de hoti. Acestia stiu ca masinuta are in ea un cip super-secret ce va fi folosit de o organizatie terorista din Coreea de Nord pentru urmatoarea misiune.

8. “Deck The Halls

Matthew Broderick si Danny DeVito au aparut in aceasta comedie despre doi vecini care se intrec cine isi decoreaza casa mai frumos de Craciun. Atunci cand unul dintre ei isi imbodobeste casa atat de luminous incat e vizibila din spatiul cosmic, un adevarat razboi al orgoliilor incepe.

9. “Surviving Christmas

Ben Affleck e Drew Latham, un barbat foarte realizat financiar, dar nesuferit si singur. Cand se apropie Craciunul, lui Drew i se face dor de copilarie asa ca isi cauta casa unde a crescut si unde sta acum o ata familie. Lui ii vine ideea de a plati acea familie pentru a-l include si pe el, ca membru, la masa de Craciun. Doar ca spiritul Craciunului nu se poate cumpara.

10. “Christmas With The Kranks

Cei doi soti Kranks – Tim Allen si Jamie Lee Curtis  - decid sa sara peste Craciun pentru ca fiica lor e plecata. Atunci cand ea se decide brusc sa vina acasa, parintii trebuie sa improvizeze in ultimul minut atmosfera de sarbatoare si sa faca toate pregatirile.

sursa: cinemarx.ro

Comentarii Facebook