Aproape 50.000 de clujeni la Iulius Mall, de Valentine's Day! Antonia a dat autografe doua ore


Iulius Mall a fost arhiplin marti seara, in timpul concertului sustinut de Antonia, de Valentine's Day.

"Iulius Mall a fost de Valentine's Day destinatia preferata de shopping si distractie. Premiile instant, extragerea care a rasplatit clientii fideli cu un sejur incredibil in Dubai, cu un inel cu diamant si un weekend de vis, casatoriile de o zi si superconcertul Antonia au incantat mii de transilvaneni. Cumparaturile au fost premiate la marea tombola a dragostei. Peste 7.000 de taloane s-au depus in urna din care s-a extras castigatorul vacantei in Dubai", a declarat Gabriela Dobos, PR Officer Iulius Mall.

Anghel Boldijar, de 36 de ani, de profesie muncitor, va petrece 7 zile intr-un nesperat sejur in vestitul emirat, fiind cazat la un hotel de 4 stele impreuna cu persoana iubita.

Adela Radulescu, de 21 de ani, consultant in nutritie, a castigat inelul cu diamant oferit de Gemstones Bijou, iar Ioana Rita Romocea, economist, de 24 de ani, va petrece un weekend romantic la un hotel de cinci steledin Cluj-Napoca: Grand Hotel Italia.

200 de cupluri s-au casatorit pentru o zi in fata lui Cupidon si au primit "certificate de mariaj".

Pe contul Iulius Mall Cluj de pe Facebook, castigatoare a fost desemnata Ana Maria Olariu dupa ce si-a scris povestea de dragoste. Norocul si creativitatea i-au fost rasplatite cu doua smartphone-uri LG Optimus Sol pentru ea si el.

Seara de la Iulius Mall a fost incheiata de Antonia.

Comentarii Facebook