Antonia apare nemachiată pe Instagram. Vezi cum arată artista fără machiaj FOTO



Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia nu se sfiește să posteze fotografii în care apare fără machiajpe rețelele sociale.

Recent, artista a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare nemachiată și îmbrăcată lejer, într-un hanorac.

Fanii au apreciat look-ul foarte natural al cântăreței și au apreciat fotografia.

 



Condamnata de fanii sai pentru faptul ca nu petrece suficient timp cu fiica sa, Maya, dar si pentru presupusa aventura cu Alex Velea, Antonia a decis sa rupa tacerea si si-a deschis sufletul intr-un interviu acordat pentru cancan.ro.

"Anul trecut a fost unul destul de uratel pentru mine, pentru ca m-am despartit si a fost momentul mai sensibil. Antonia cand nu este artista, in general este fericita, dar acum trece printr-un moment, care acum este mai greu. Toata lumea ma intreaba acest lucru si in general nu-mi place sa vorbesc despre viata mea personala pentru ca nu este necesar. Adica nu vreau. Uneori sunt niste lucruri foarte intime si nu vreau sa vorbesc despre ele, dar de la o vreme prea multa lume m-a intrebat “Ce am? Ce am?”. Adevarul este ca imi este dor de cea mica, de Maya. Nu este vreun secret sau ceva de genul. As vrea sa se rezolve toata problema asta, sa nu fie nicio drama, e aiurea", a spus Antonia, cu ochii in lacrimi.

Comentarii Facebook