Andreea Esca a vorbit despre aparițiile fiicei sale în tabloide. Ce spune prezentatoarea

 

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a ajuns în repetate rânduri în paginile tabloidelor în urma relației cu Mario Fresh, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea.

 

Cred că a intrat în atenția presei bineînțeles pentru că este fiica mea și probabil că fără să-și dorească, asta se întâmplă, dar asta este. Cum unii au un părinte doctor, alții au un părinte avocat, alții bucătar sau tot felul de alte profesii, ea a avut acest noroc sau acest ghinion să fie copilul unei persoane publice. Deci asta e, vin toate la pachet. Nu știu dacă asta este un lucru deranjant sau nu și oricum nu pot să vorbesc eu în numele ei. Este mare, poate vorbi și singură”, a spus Esca, conform libertatea.ro.

 

De altfel, toată lume știe că Andreea Esca are o relație extrem de apropiată cu copiii ei. De dragul Alexiei, dar și pentru a fi sigură că fiica ei este mereu în siguranță, știrista l-a acceptat imediat pe iubitul ei în familie. Astfel că de cele mai multe ori, atunci când ies în oraș sau merg prin vacanțe, Andreea și Alexander îl iau și pe partenerul fiicei lor și îl tratează ca pe un membru al familiei. Astfel, Mario are aproape același statut în familia Esca-Eram, chiar dacă acest lucru nu înseamnă neapărat doar lapte și miere. Spre exemplu, Andreea Esca ne-a mărturisit că nu este o fire răbdătoare, nici măcar atunci când vine vorba de familia ei. ”Nu am răbdare cu nimeni și cu nimic, dar așa sunt eu și bănuiesc că s-au obișnuit cu mine”, ne-a mai spus vedeta TV.

Comentarii Facebook