Andra Damian, clujeanca ce se iubeste cu Guillermo Garcia Lopez, al 33-lea jucator de tenis din lume - VEZI FOTO


Clujeanca Andra Damian, in varsta de 20 de ani este iubita jucatorului spaniol de tenis Guillermo Garcia Lopez, care ocupa locul 33 in clasamentul ATP.

Clujeanca locuieste acum in Spania, in localitatea Alicante, unde urmeaza facultatea de Relatii Publice si un curs de business. In paralel, Andra Damian lucreaza la o clinica de kinetoterapie, la departamentul de marketing.

 

 

Ea marturiseste ca pe jucatorul de tenis, Guillermo Garcia Lopez, l-a cunoscut inatmplator si a fost dragoste la prima vedere.

"De o jumatate de an ne cunoastem. Ne-am cunoscut la un barbeque, organizat la mine acasa, prin intermediul surorii mele", spune focosa bruneta.

Andra a povestit intr-un interviu ca este alaturi de tenismenul spaniol si la bine si la rau. Clujeanca marturiseste ca regreta faptul ca nu a fost alaturi de iubitul ei cand a castigat turneul din Thailanda si l-a invins pe Rafael Nadal.

"Sunt intotdeauna alaturi de el, insa, din pacate, nu am putut sa il insotesc atunci in turneul din Bangkok. Faptul ca l-a invins pe Rafa si a câstigat turneul din Thailanda a fost apogeul carierei lui, dar si pentru mine a insemnat ceva extraordinar sa-mi aud iubitul spunandu- mi:'Am triumfat pentru ca mi-ai fost alaturi'", a povestit frumoasa clujeanca, intr-un interviu acordat Libertatea.ro.

 

Frumoasa bruneta a terminat liceul de Arte Plastice asa ca este pasionata de "frumos".

"Printre pasiunile mele se numara modellingul, fotografia, lectura, calatoriile si sporturile extreme. in plus, ador sa pictez, am terminat liceul de arte, specializarea arta abstracta. Cu iubitul meu ne bucuram cat mai mult de prezenta celuilalt, calatorim, ne plimbam pe plaja, mergem la film, in cluburi. Ne terminam ziua cu sushi si cu un pahar de vin", a mai povestit Andra Damian.

Despre Guillermo Garcia Lopez, Andra povesteste ca este "romantic, spontan, inteligent si cu simtul umorului. Se antreneaza, apoi se relaxeaza citind sau ascultand muzica. Inainte sa intre pe teren, ma suna ca sa-i dau energie pozitiva".

Clujeanca vrea sa isi ntermine studiile in Spania si sa lucreze in publicitate.

 

 

Nu a trebui sa isi faca griji pentru ziua de maine, daca ne uitam ca veniturile obtinute de Guillermo Garcia Lopez din tenis. Spaniolul a castigat pana acum peste 2.500.000 de dolari si a obtinut 129 de victorii, in 145 de meciuri.

Comentarii Facebook