Miercuri 24 Aprilie

Amendă uriașă pentru Antena 1, din cauza unei emisiuni de ”un mahalagism ordinar”



CNA a decis amendarea postului de televiziune Antena 1 cu suma de 20.000 lei, pentru o ediție a emisiunii ”Acces Direct”, în care a fost invitată Narcisa Guță, dar și pentru o altă ediție în care s-a prezentat povestea unei bătrâne care vinde zarzavat în piață.


În ediţia emisiunii „Acces Direct” din data de 21 mai a fost dezbătut în direct subiectul referitor la neînţelegerile dintre Narcisa Guţă şi mama acesteia, precum şi la conflictul dintre Nicolae Guţă şi soacra sa. A fost, de asemenea, difuzat un material video înregistrat, care a surprins conflictul dintre Narcisa Guţă şi mama acesteia, potrivit realitatea.net.

Cele două femei şi-au adresat cuvinte jignitoare şi s-au acuzat reciproc, iar în timpul materialului video au fost cenzurate 14 expresii licenţioase.

De asemenea, tot în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, în ediția din 17 iunie, a fost dezbătut cazul unei femeii din localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi, care, de două-trei ori pe săptămână, vine în Bucureşti să vândă legume şi zarzavaturi, la colţ de stradă, în zona Pieţei Trapezului şi care în repetate rânduri a fost sancţionată de poliţiştii locali pentru acte de comerţ stradal neautorizat.

Pe parcursul emisiunii nu a fost exprimat niciun punct de vedere al vreunui reprezentant al Poliţiei locale și au fost difuzate imagini filmate cu telefonul mobil în timpul intervenţiei poliţiştilor locali în cazul femeii.

După discuţii îndelungate, Valentin Jucan, care a spus că în acest caz este vorba despre „un mahalagism ordinar”, a propus amendarea televiziunii Antena 1 cu suma de 20.000 de lei.

Comentarii Facebook