Amendă mare primită de Pro TV din cauza lui Mihai Trăistariu. Au difuzat imagini cu el în chiloți



Postul de televiziune Pro TV a primit o nouă amendă din partea CNA, pentru difuzarea unor imagini indecente cu Mihai Trăistariu.

Postul a fost sancţionat de CNA cu 10.000 de lei pentru o ediţie a emisiunii Vorbeşte lumea în care s-a vorbit despre cei "21 de centimetri" din pantalonii lui Mihai Trăistariu, scrie paginademedia.ro.

"Pistol cu apă. Mihai Trăistariu a scos la înaintare artileria grea, inspirat probabil de filmul 21 de grame, Mihăiță se laudă tot cu 21 de centimetri. O fi mult, o fi puțin, oricum ar fi, e o dovadă de mare bărbăție să vorbești deschis chiar despre propria-ți bărbăție.", este unul din fragmentele difuzate în emisiune.

De asemenea, pe parcursul discuției dintre Vica Blochina și Mihai Trăistariu au fost difuzare imafini din faţă şi profil cu cântăreţul în slip mulat.

"Să faci o emisiune cu umplutura chiloţilor lui Trăistariu mi se pare incredibil", a spus Radu Herjeu, membru CNA, care a propus o amendă de 15.000 de lei pentru Pro TV, sancţiune care nu a primit numărul necesar de voturi pentru a fi aplicată.

Sancţiunea de 10.000 de lei a fost propusă de Monica Gubernat şi a primit votul următorilor membri CNA: Florin Gabrea, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

Comentarii Facebook