Alain Delon vine la Cluj! Va fi premiat la TIFF


Legendarul actor francez Alain Delon va veni pentru prima dată în România, la Cluj-Napoca.

Artistul francez vine în România ca invitat special al celei de-a 16-a editii a Festivalului International de Film Transilvania (2-11 iunie). Figura emblematica a marelui ecran, starul francez a cucerit inimile publicului in epoca de aur a cinematografiei europene, fiind considerat unul dintre cei mai frumosi barbati ai tuturor timpurilor.

Pentru contributia sa artistica exceptionala, TIFF ii va acorda in acest an marelui actor Alain Delon Premiul pentru intreaga cariera. In onoarea sa, pe data de 9 iunie, Piata Unirii va gazdui o proiectie speciala a filmului Afacerea Pigot/ Pour la peau d'un flic (1981), thriller-ul regizat de Alain Delon, avandu-l pe indragitul actor francez si in rol principal.

"Ma bucur ca si in acest an ii vom putea oferi publicului nostru drag o intalnire exceptionala cu o legenda a cinema-ului mondial. Alain Delon este un actor iubit, admirat de multe generatii si cred ca participarea lui la aceasta editie a festivalului va fi un moment de varf, care va ramane in inimile tuturor", declara Tudor Giurgiu, presedintele festivalului.

Comentarii Facebook