Circuite cu avionul de la 49 de euro, de la Bavaria Tour cu noul card de fidelitate. Vezi ce alte beneficii poți să primești!" (P)

Bavaria Tour lansează în acest an Cardul de Fidelitate ce conține numeroase beneficii, precum si voucherul cadou de 100 lei la prima rezervare facuta in 2018.

Astfel, cu Cardul de Fidelitate Bavaria Tour acumulati puncte la fiecare excursie achitata, iar acestea se transforma ulterior in reduceri de maxim 500 euro.

Posesorii cardului primesc reduceri la excursii optionale (mentionate la fiecare program in parte), asigurare complexa de calatorie, bonusuri, mini vacante la munte si la mare, acces la prelansarile de oferte, consilier personal de vacante, set cataloage gratuite anual, prioritate la informarea cu privire la ofertele Bavaria Tour. Totodată, au periodic posibilitatea de a castiga premii atractive prin tragere la sorti participarea la promotiile Bavaria Tour dedicate in exclusivitate clientilor fideli.

Agentia de turism Bavaria Tour a lansat oferta completa pentru Circuite Turistice cu Avion sau Autocar pentru 2018, precum si Programele Seniori 2018.

Majoritatea programelor beneficiaza de reduceri, iar tarifele incep de la 49 euro cu transport avion inclus. De asemenea, toate programele au insotitior de grup din partea agentiei.

Mai mult, clienții primesc bonus asigurarea de calatorie la orice excursie achizitionata.

Atentie! Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 



Exemple de circuite si programe pentru seniori:

Circuit Turcia Coasta Licia 8 zile Avion de la 49 euro
Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion de la 125 euro
Circuit Dubai Ras Al Khaima Abu Dhabi 7 zile de la 299 euro
Circuit Israel 6 zile demipensiune de la 289 euro
Circuit Thailanda 8 zile de la 294 euro
Sejur Seniori Costa Brava/ Costa del Sol 8 zile avion de la 298 euro
Program Sejur Seniori Portugalia 7 zile avion de la 367 euro

 

 

Pentru mai multe informații și alte oferte, intrați pe www.bavariatour.ro

Comentarii Facebook