Adrian Țuțu, câștigătorul Românii au talent, a tocat toți banii luați de la Pro TV

 

Adrian Țuțu, primul câștigător al concursului Românii au talent, a cheltuit toti banii obținuți, 120.000 de euro, și a revenit acasă, pentru a face muzică.

 

Adrian a locuit în ultimii 4 ani în București și și-a ”topit” banii pe realizarea videoclipurilor și pe haine.

 

Uite ca m-am intors de unde am plecat!! Fara bani, la Focsani!!! Am prefereat sa bag banii castigati din muzica inapoi in muzica, am preferat in loc de o casa, sa-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le stiti, sa-mi platesc piesele si sa-mi iau cateva haine sa dau bine pe sticla. Poate ca am procedat bine, poate nu, ideea e ca eu ma bucur ca am procedat asa, pentru ca am ajuns aici si e momentul sa o iau de la zero”, a scris pe Facebook Adrian Țuțu.

 

Acum e clar ca am incredere in mine, ba chiar mai mare ca niciodata!! Tot ce pot sa zic e ca mi-a fost destul de greu sa am bani si sa incerc sa scriu piese cu mesaj social, parca abia asteptam sa se termine, sa stiu ca voi putea scrie din nou cu sufletul si nu doar povesti inventate!!! In fiecare dimineata ma uit in oglinda si cand imi zic: ”Bine ai revenit" ma simt extraordinar de fericit!!! Sa nu credeti ca multi bani o sa va aduca fericirea, nu acum ca i-am avut chiar stiu ca nu o aduc. Va multumesc ca mi-ati fost aproape si imi cer scuze pentru ca stiu ca nu am fost asa cum va asteptati”, a mai adăugat tânărul.

 

Va anunt ca tocmai ce mi-am improvizat un studio in casa unui prieten si m-am apucat sa imi produc singur piesele pe care parca simt ca o sa le simtiti”, a mai scris Țuțu. 

Comentarii Facebook