Acuzații că PRO TV a filmat la Buftea show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” la Buftea

 

Emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” a primit deja critici, după premiera de luni, 16 februarie.

 

Prezetatorii Cabral şi Mihai Bobonete au comentat mesajele trimise de telespectatorii sceptici şi au decis să facă lumină.

 

Faptul ca mulți s-au uitat şi-au tras concluzia că ce facem noi e înregistrat și nu e live, ca suntem pe la Fălticeni sau la Buftea... e un mare compliment pentru noi. Dacă facem un live și iese atât de bun precum un material editat și postprocesat, în condițiile pe care le avem aici... înseamnă că avem echipă super-mega-ultra tare!”, a scris Cabral pe Facebook. 

 

Mihai Bobonete nu s-a lăsat mai prejos. ”Mulţumesc celor care au putut vedea emisiunea la rece şi fără teoria conspiraţiei în cap şi vă garantez, chiar şi celor mai sceptici, că nu m-ar fi durut carnea pe mine de dorul copiilor, aşa cum mă doare acum, dacă emisiunea asta era făcuta la Buftea şi în general eu nu mint lumea că nu-mi stă în caracter. Vă spun că se filmează în Africa de Sud şi e live de la 20:30--22:30 şi DOAR atunci, în rest sunt montaje din tabară cu ce s-a petrecut în ziua respectivă între vedete”, a spus Bobonete despre emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici!".

Comentarii Facebook