A opta editie a evenimentului "Noaptea Devoratorilor de Publicitate" la Cluj

Noaptea Devoratorilor de Publicitate se va desfasura la Cluj-Napoca sambata, 3 decembrie, la Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 21.00.

 

Organizatorii le-au pregatit mai multe surprize amatorilor de publicitate: "Studentime din Cluj, scularea! Nu mai ciripiti la examene, nu mai ciuguliti din cursuri, ca mai sunt doar cateva boabe de asteptat!  Cocosul va trezeste la cea mai creativa noapte a anului: Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2011, a opta editie nationala! Acum, la Cluj-Napoca (vor sosi chiar MO si F.O.C.A!), sambata, pe 3 decembrie, de la ora 21, la Casa de Cultura a Studentilor. Devoratorii din capitala Transilaniei vor avea din nou prilejul sa se infrupte din crema advertisingului planetar, de data aceasta din selectia oficiala a anului 2011, semnata de Jean-Marie Boursicot! Studenti, editia din acest an va ofera un cocktail exceptional de creativitate si distractie, asa ca trebuie bifata in orar! Mai ales ca ne vor vizita chiar RObotzii!", sustin organizatorii.

 

 

Biletele de intrare la eveniment au fost puse in vanzare incepand cu 21 noiembrie la Casa de Cultura a Studentilor si costa 35 de lei. Selectia de clipuri publicitare din acest an este semnata de Jean-Marie Boursicot.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este oferita publicului din Cluj de MSA Events, partenerul traditional al manifestarii, prin editiile sale nationale derulate cu succes incepand din 2004.


Stiri de Cluj este pentru al doilea an consecutiv partener media al evenimentului "Noaptea devoratorilor de publicitate" la Cluj. Manifestarea este sustinuta mediatic si de Zile si Nopti, Antena 1 Cluj, Monitorul de Cluj, clon.ro, partytude.ro, ilovecluj.ro, evenimenteincluj.ro, cinefan.ro, roportal.ro, studentie.ro, trilulilu.ro, vinsieu.ro si Euromedia.

Comentarii Facebook