A câștigat milioane la Loto și acum vrea să plătească un bărbat cu care să aibă o relaţie

 

Cea mai tânără milionară a loteriei din Marea Britanie vrea să își găsească iubirea cu ajutorul banilor câștigați. 

 

Jane Park vrea să îl plătească pe bărbatul potrivit cu 60.000 de lire sterline pe an pentru ca acesta să se vadă cu ea, scrie mirror.co.uk.

 

Jane Park va lansa o pagină web unde bărbaţii vor putea aplica pentru postul de iubit. Ea vrea să filmeze toate interviurile pentru un documentar pe care plănuieşte să îl lanseze anul viitor, conform unei surse mirror.co.uk.

 

Jane e incredibilă şi are atâtea de oferit, dar s-a trezit singură din nou...n-a avut noroc deloc. Nu este niciodată sigură dacă e iubită pentru cine e sau pentru soldul bancar. Aşa că ar prefera să aibă aranjamentul cu cărţile pee masă. Jane are tendinţa să fie nesigură uneori şi se îngrijorează cu privire la motivele oamenilor. Este dispusă să plătească preţul corect pentru cineva loial”, spune un apropiat.

 

În 2016, Park a fost într-o relaţie cu finalistul X Factor Marea Britanie, Sam Callahan, dar s-au despărţit după ce au început să apară zvonuri cum că acesta ar fi înşelat-o.

 

Jane Park a cîștigat o avere la loto când avea numai 17 ani. Ea și-a făcut operații estetice, s-a mutat și a fost în super vacanțe, dar, culmea ea consideră că viaţa era mai uşoară înainte să câştige la loterie.

Comentarii Facebook