Miercuri 24 Aprilie

"Crazy, Stupid, Love.", o comedie savuroasa in cinematografe! VEZI PROGRAM CINEMA CLUJ


Comedia "Crazy, Stupid, Love.", care a avut premiera in cinematografele din Romania in 16 septembrie, ruleaza si la Cluj-Napoca in Cinema City, Odeon Cineplex si Cinema Florin Piersic.

Comedia ii are in distributie pe Emma Stone, Julianne Moore, Ryan Gosling si Steve Carell, iar regia este asigurata de Glenn Ficarra si John Requa.

Filmul spune povestea unui barbat ajuns la 40 de ani si care are tot ce isi doreste: serviciu bun, casa frumoasa, copii si o sotie. Totul se naruie intr-o zi pentru Cal (Steve Carrel), cand afla ca sotia lui, Emily (Julianne Moore), il inseala cu un alt barbat si vrea sa divorteze.

Cei doi se despart si Cal porneste in cautarea unei alte jumatati. In acest drum anevoios, proaspatul burlac este ajutat de Jacob Palmer (Ryan Gosling), un aventurier tanar care incearca sa il sprijine sa depaseasca momentul dificil.

Cal nu isi poate ignora sentimentele pentru fosta sotie si, in ciuda incercarilor, ajunge tot in punctul de plecare.

Filmul a avut premiera in SUA in 29 iulie si a avut incasari in primul weekend de 19 milioane de dolari, iar per total de 75 de milioane. Bugetul comediei a fost de 50 de milioane de dolari, iar filmarile au fost realizate in California, anunta site -ul imdb.com.

VEZI PROGRAM CINEMA CLUJ!

Comentarii Facebook