De ce se tem bărbații cel mai mult? Vezi ce spun experții


Anumite aspecte ale vieții nu pot fi controlate direct de către noi și îmbătrânirea cauzează o mulțime de efecte secundare nedorite. Oamenii de știință au reușit să determine care dintre aceste aspecte îi înspăimântă pe bărbați cel mai rău.

Noul studiu, realizat de oamenii de ştiinţă din Marea Britanie indică faptul că bărbaţii se tem mai mult de calviţie decât de impotenţă. La studiu au luat parte 2.000 de bărbaţi care au fot întrebaţi cu privire la temerile lor, scrie Descoperă.ro.

Calviția îi înspăimântă mai rău pe bărbați decât teama de a avea respiraţie urât mirositoare, de nevoia de avea ochelari cu lentile groase sau de a rămâne impotent.

Mai precis, 94% dintre subiecții studiului au declarat că cel mai mult se tem de calviţie.

Calviţia este o perspectivă înfricoşătoare pentru majoritatea bărbaţilor. Este unul dintre lucrurile pe seama cărora se fac glume, dar vorbim de ceva prea personal pentru a putea fi amuzant”, a declarat Ian Watson, de la HIS Hair Clinics.

Bărbaţii au fost întrebaţi în cadrul studiului de care dintre aspectele îmbătrânirii se tem cel mai mult. Rezultatele au arătat că 60% dintre ei se temeau de pierderea dinţilor, o treime erau speriaţi de surzire, 24% au recunoscut că le este frică de potenţiala respiraţie urât mirositoare, în timp ce 64% dintre ei se mai temeau şi de faptul că s-ar putea îngrăşa.

Citește mai multe pe Descoperă.ro

Comentarii Facebook