Clujenii au devorat publicitate o noapte Întreagă. Noaptea devoratorilor de publicitate s-a întors la Cluj


A șaptesprezecea ediție a fenomenului Noaptea Devoratorilor de Publicitate, s-a desfășurat sâmbătă seara la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Cu începerea de la ora 21, evenimentul a ținut până dimineața. Casa de Cultură a Studenților a devenit aproape neîncăpătoare cand toți iubitorii de publicitate au sosit pentru a urmări maratonul de 6 ore.

Pentru multi dintre cei prezenți, a fost prima ediție la care au participat.

"Nu am mai fost niciodată la Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Eram foarte curios. Am auzit de la prieteni că e foarte frumos", ne-a spus Cristi, unul dintre cei prezenți la eveniment.

Chiar dacă entuziasmul de la începutul serii a fost la cote maxime, pe la orele 02:00, nu puțini au fost cei care au căzut prada oboselii și au plecat.

"Vin de mulți ani la acest eveniment și nu am plecat niciodată mai repede. Am reușit de fiecare dată să rămân până la sfârșit", a răspuns Adreea, fiind întrebată ce crede despre cei care au plecat.

Evenimentul a fost împartit în 4 calupuri publicitare, iar în pauzele dintre ele, au avut loc concursuri cu premii, jocuri interactive și o scurtă demonstrație de Zumba.

Comentarii Facebook