CLUJ - ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Corina Crețu a venit la VOT îmbrăcată cu o IE - VIDEO

 

Candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Corina Crețu, a votat la Cluj-Napoca, duminică dimineața, la ora 8.30. Politicianul a purtat o ie tradițională și a spus că a votat pentru o Europă puternică.

 

Îmi face mare plăcere să votez aici, la Cluj, în Ardeal. Votăm în primul rând pentru o Românie puternică, într-o Europă puternică. O Europă care să fie mai aproape de nevoile cetățeanilor, să depășească această perioadă de austeritate, care a produs atâta suferință, o Europă în care deciziile cele mai importante să fie legate de creșterea economică, de crearea de noi locuri de muncă, de combaterea sărăciei, a șomajului. 

 

Cred că este foarte important care lumea să înțeleagă că noi în Parlamentul Europrean votăm mai mult de 70% din legile care se aplică azi în Românie, iar cetățenii României vor decide azi cine va ocupa cele 32 de locuri alocate României în Parlamentul European”, a declarat Corina Crețu.

 

Candidatul aflat pe primul loc pe lista PSD a fost însoțit la vot de președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, vicepreședintele PSD, Ioan Rus, ministrul Dialogului Social, Aurelia Cristea, senatorul Alexadru Cordoș și vicepreșledintele Consiliului Județean Cluj, Ioan Olelelu.

Comentarii Facebook