Angelina Jolie și-a băgat fiul în sperieți. Vezi cum a apărut cea mai frumoasă femeie din lume în fața copiilor



Angelina Jolie a reușit să bage mai mulți copii în sperieți, printre care și fiul său de 10 ani, la audițiile noului ei film.

Transformarea suferită de frumoasa actriță pentru a intra în pielea personajului din ”Maleficent” este una extremă, aceasta având coarne, unghii lungi, lentile de contact verzi și pomeți falși.

Intr-un interviu acordat publicatiei Entertainment Weekly, Angelina Jolie a povestit ca aparitia sa de-a dreptul inspaimantatoare a pus probleme atunci cand producatorii au dat auditii pentru cateva roluri de copii. Micutii veniti la auditii au fost terifiati de infatisarea Angelinei si nu au mai vrut sa joace in film, informează PRO TV.

Drept urmare, în filmul care se va lansa în luna mai va apărea fiica vedetei, Vivienne, singura care nu s-a speriat de costumul mamei sale.

"Copiii de 3-4 ani care au venit la auditii nu au vrut sa se apropie de mine. Ne trebuia un copil care sa ma placa si care sa nu se sperie de coarnele, unghiile si ochii mei", a povestit actrita.

Pana fiul de 10 ani al vedetei, Pax, a început să plângă când și-a vșzut mama costumată: "Cand m-a vazut Pax prima data a luat-o la fuga si s-a suparat. Eu am crezut ca glumeste, asa ca m-am prefacut ca il urmaresc, dar asta doar pana cand l-am gasit plangand", a mai spus Angelina.

 

Comentarii Facebook