Miercuri 24 Aprilie

Alina Dumitru, Corina Căprioriu, Florin Bercean și halterofilul Răzvan Martin primesc titlul de cetățean de onoare al județului Cluj

 

Sportivii Alina Dumitru, Corina Căprioriu, Florin Bercean, antrenorul lotului național de judo, dar și halterofilul Răzvan Martin primesc marți, 28 august, titlul ”Cetațean de Onoare al Județului Cluj - Clujean de Onoare” în ședința Consiliului Județean Cluj.

 

Vicecampioana olimpică la judo, Alina Dumitru, va primi titlul pentru performanţele obţinute în carieră. Sportiva a câştigat 7 medalii de aur şi două de bronz la campionatele europene, 3 medalii de bronz la mondiale şi un titlu olimpic la Beijing. La Olimpiada de la Londra, Alina Dumitru a obținut argintul la 48 de kilograme.

 

Aceeași distincție va fi acordată și Corinei Căprioriu, medaliată cu argint la categoria 57 de kilograme la Jocurile Olimpice de la Londra. Antrenorul lotului național de judo feminin, Florin Bercean, va primi același titlu în ședința de marți, 28 august.

 

Ultimul titlu îi va fi acordat halterofilului Răzvan Martin, cel care a obținut, la Londra, medalia de bronz la categoria 69 de kilograme.

Comentarii Facebook