Polițiștii nu respectă legea antifumat? Cum a reacționat un polițist când a fost filmat fumând în mașina de serviciu VIDEO


Chiar dacă legea antifumat a intrat în vigoare de puțină vreme, deja au fost persoane care s-au cumetat să o încalce, iar nici polițiștii nu fac excepție.

Un polițișst din Craiova este cercetat dupăce a fost filmat de o femeie în timp ce fuma fără nicio problemă în mașina de serviciu, deși acest lucru este de acum interzis.

Craioveanca Valentina Milut Oprea, oprita in trafic de agentul sef principal Florin Bitica, din cadrul Biroului Politiei Rutiere Craiova, a postat pe o retea de socializare un filmulet in care politistul fumeaza in masina de serviciu, in timp ce completeaza un proces-verbal de sanctiune pe numele femeii, potrivit Pro TV.

"La nici trei zile de la aplicarea legii privind fumatul in locurile publice, Politia Rutiera incalca grav aceasta lege. Filmarea este realizata in urma cu zece minute in apropierea pietei din cartierul Valea Rosie. Domnul fuma in timp ce completa un formular de amenda. Pentru fapta sa, dumnealui, cine ii completeaza formularul de amenda?!", a scris Valentina Milut Oprea pe contul ei de Facebook.

Omul legii, vizibil iritat de femeie pentru că i-a atras atenția privind fumatul în mașină, o amenință că îi va da o amendă de 1.000 lei.

Dupa aparitia acestui video, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj a anuntat ca a dechis o ancheta in acest caz.

Comentarii Facebook