Accident cu două victime la Coplean. Un șofer beat la volan a fost lovit în timp ce încerca să intre în curte VIDEO



Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc, sâmbătă seară, în jurul orei 17.00, pe DN1C, pe raza localității Coplean.

Evenimentul rutier a avut loc in timp ce echipajele de interventie se aflau in zona pentru a interveni la un incendiu izbucnit intr-o gospodarie. Din primele informatii, un barbat in varsta de 76 de ani din Coplean care circula dinspre Baia Mare a efectuat un viraj la stanga pentru a intra cu masina in curtea casei, dar nu s-ar fi asigurat, fiind lovit de un autoturism BMW condus de un barbat din Dej, care era deja angajat in depasirea acestuia. In urma impactului, autoturismul barbatului din Coplean a fost proiectat cativa metri, iar soferul a ramas incarcerat, potrivit dejeanul.ro.

Pompierii care se aflau la fata locului pentru a interveni la incendiu au cerut sprijin prin statie pentru a fi trimisa o ambulanta si au reusit sa il extraga pe sofer din autoturism cu uneltele avute pe autospeciala de stins incendii. Intre timp, o ambulanta de la Gherla a ajuns la locul accidentului, dar barbatul a refuzat transportul la spital. Medicii i-au acordat primul ajutor unei pasagere in varsta de 42 de ani din autoturismul BMW, care acuza dureri in zona lombara, fiind transportata la Spitalul Municipal Dej.

Ambii soferi au fost testati de politisti cu aparatul etilotest, rezultând că șoferul din Coplean era băut, acesta având o alcoolemie de 0.49 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care sunt circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Comentarii Facebook